Om Svenska Gården

Svenska Gårdens nya utrymmen är både ljusa och vackra. Gården är centralt belägen, lättillgänglig och den har ett nytt modernt kök med möjlighet att tillreda det som kunden önskar.

Svenska Gården lämpar sig ypperligt för privata tillställningar och hyrs bl.a. ut för födelsedagar, bröllop, minnesstunder och bolagsstämmor.

Föreningen Svenska Gården är grundad 1952. Svenska Gården är i flitig användning. I Svenska gården ordnas bl.a. Arbis-kurser, gymnastik, sång, pensionärsverksamhet; pidro, boule, eftermiddagsdanser, musikcafé osv. Våra medlemsföreningar träffas i Svenska Gården.

För att kunna svara på dagens krav på ett modernt och tillgängligt föreningshus har Svenska Gården genomgått en renovering och fått en tillbyggnad. Det Nya Svenska Gården invigdes hösten 2017

Den bärande tanken för Svenska Gårdens verksamhet är att erbjuda en samlingsplats för kulturellt och språkligt gränsöverskridande möten. En plats för livets viktiga fester och stunder. Mellan gammal och ung. Inkluderande möten mellan människor i en samlingsplats i tiden.

Välkommen till Svenska Gården - Gården mitt i stan!